Echipa de profesioniști

AUTOTURN.MD

Nedelcu Serghei

Director și fondator Autoturn.md

Doar munca asiduă, dedicarea de sine au ajutat să creez o companie de succes. Autoturn.md este copanica cu cel mai modern parc auto din Moldova. Analizînd piața am luat decizia de a achiziționa cele mai compacte și ușoare mașini pentru a putea realiza lucrările în cele mai greu acesibile locuri. Dar nimic nu s-ar face fără o echipă de  pofesioniști, șoferi calificați și foarte responsabili .

0
CLIENȚI FERICIȚI ​
0
OBIECTE FINISATE CU BRIO​
0
SCOPURI REALIZATE ​

Echipa Șoferilor

Nicon

Administratorul tehnic și întreținere a parcului de mașini AUTOTURN

Nicon este administratorul parclui auto  de mașini AUTOTURN. Este o persoană foarte responsabilă. Mereu are grija ca fiecare mașină să fie intr-o stare tehnică ideală. Pentru a putea oferi servicii de calitate. Punctualiateaa, experința și dedicarea de sine permit să fie o persoană de încredere cre mereu face lucrul cu cinste. 

Petru

Șofer autoturn 18 m

Ptreu este parte a echipi Autoturn.MD, este o fersoană foarte resonsafilă și atentă. Vînd doar recenzii pozitive din partea clienților noștri

Respnsabilitate
100%
Calitatea Serviciilor
98%
Experintă
100%

Grigorie

Șofer autoturn 20 m

Grigorie este șoferul cu cel mai mare staj. Este o persoană foarte responsabilă și asumată.
Bagajul de experiență îi permite să opereze foarte rapid și sigur.

Respnsabilitate
100%
Calitatea Serviciilor
100%
Experintă
100%

Oleg

Șofer autoturn 18 m

Oleg este șoferul și colegul de muncă care este dedicat și bine calculat în tot cea ce face. Responsabilitaea și punctualitatea sunt calitățile care îl reperezintă ca un angajat de încredere pe care mereu ne putem baza.

Respnsabilitate
100%
Calitatea Serviciilor
100%
Experintă
100%

Radu

Șofer autoturn 28 m

Radu este șoferul cu cel mai mare calm. O persoană responsabilă care își îndeplinește serviciul cu dedicare de sine și multă plăcere.

Respnsabilitate
100%
Calitatea Serviciilor
100%
Experintă
100%

AUTOTURN.MD

Compania Autoturn.Md  îți oferă servicii de arendă autoturn de la 10 -28m. O mașină autotur te ajută să realizezi orice lucrare la înălțime în sigurnță maximă. Toți șoferii sun calificați și antrenați 100% pentru executarea acestor tipuri de lucrari. Mșinile autoturn sunt foarte compacte. Forma și construcția turnului perminte să realizezi orice lucrare în cele mai neaccesiblie locrui. 

Adresa

Chișinău, Moldova, Strada Lev Tolstoi 3/1

Orle de lucru