Echipa de profesioniști

AUTOTURN.MD

Nedelcu Serghei

Director și fondator Autoturn.md

Doar munca asiduă, dedicarea de sine au ajutat să creez o companie de succes. Autoturn.md este copanica cu cel mai modern parc auto din Moldova. Analizînd piața am luat decizia de a achiziționa cele mai compacte și ușoare mașini pentru a putea realiza lucrările în cele mai greu acesibile locuri. Dar nimic nu s-ar face fără o echipă de  pofesioniști, șoferi calificați și foarte responsabili .

Orice înălțime este cucerită de Autoturn Moldova!

CLIENȚI FERICIȚI
0 +
OBIECTE FINISATE CU BRIO​
0 +
SCOPURI REALIZATE
0

Nicon

Administratorul tehnic și întreținere a parcului de mașini AUTOTURN

Nicon este administratorul parclui auto  de mașini AUTOTURN. Este o persoană foarte responsabilă. Mereu are grija ca fiecare mașină să fie intr-o stare tehnică ideală. Pentru a putea oferi servicii de calitate. Punctualiateaa, experința și dedicarea de sine permit să fie o persoană de încredere cre mereu face lucrul cu cinste. 

Echipa Șoferilor

Petru

Șofer autoturn 18m

Ptreu este parte a echipi Autoturn.MD, este o persoană foarte resonsabilă și atentă. Având doar recenzii pozitive din partea clienților noștri.

Radu

Șofer autoturn 28m

Radu este șoferul cu cel mai mare calm. O persoană responsabilă care își îndeplinește serviciul cu dedicare de sine și multă plăcere.

Grigore

Șofer autoturn 20m

Grigorie este șoferul cu cel mai mare staj. Este o persoană foarte responsabilă și asumată. Bagajul de experiență îi permite să opereze foarte rapid și sigur.

Oleg

Șofer autoturn 18m

Oleg este șoferul și colegul de muncă care este dedicat și bine calculat în tot cea ce face. Responsabilitaea și punctualitatea sunt calitățile care îl reperezintă ca un angajat de încredere pe care mereu ne putem baza.